Bedrijfsruimte Friesland

Wat voor bedrijf je ook hebt, als je een bedrijfsruimte in Friesland zoekt, stap dan eens binnen bij Crystalic. Je zult je verbazen over de mogelijkheden, de opties en de faciliteiten. Een vast óók over de prijs. Bij ons huur je al een bedrijfsruimte in het hart van Friesland vanaf 10 euro per uur of 278 euro per maand.

Bedrijfsruimte in Friesland voor één dag

Zoek je een volledig gemeubileerd kantoor in Friesland voor zo nu en dan een dag of een paar uren of zoek je een kantoor van formaat die je helemaal zelf wilt inrichten naar jouw eisen en wensen? In beide gevallen (en alles daar tussenin) ben je bij Crystalic aan het juiste adres. Wij verhuren bedrijfsruimtes op de perfecte locatie in Friesland.

Bedrijfsruimte centraal gelegen in Friesland

Crystalic is goed bereikbaar vanaf de Haak om Leeuwarden. Kies je afslag Leeuwarden-Noord, dan rijd je zó bij Crystalic langs. Snel bereikbaar voor jou, maar ook voor je klanten. Ingewikkelde navigatietips zijn niet meer nodig. Crystalic is simpelweg niet te missen. Je kunt bovendien voor de deur parkeren op één van de 240 gratis parkeerplekken. Auto of fiets opladen terwijl je werkt? Ook dat is geen probleem bij deze bedrijfsruimte in Friesland.

De bedrijfsruimte met de beste faciliteiten van Friesland

Huur je bij ons, dan kun je (tegen betaling) ook gebruik maken van allerlei faciliteiten. Je vindt bijvoorbeeld de kinderopvang, een sportcentrum en een lunchroom onder hetzelfde dak. Bovendien organiseren we regelmatig lunches en netwerkbijeenkomsten voor onze huurders. En wie een bedrijfsruimte bij ons huurt krijgt korting op het huren van vergaderruimtes. Handig als je tijdelijk wat extra bedrijfsruimte in Friesland nodig hebt.