Faciliteiten

Bij Crystalic gaan we graag een stapje verder voor onze huurders. We bieden jou dan ook meer dan alleen een werkplek. Je kunt in ons gebouw namelijk gebruik maken van veel verschillende faciliteiten. Wat dacht je van:

Lunchroom koffie & lunch

koffie & lunch is onze eigen lunchroom. Op de kaart vind je hier vooral (h)eerlijke lokale, biologische en Fair Trade producten. Dagelijks ontmoeten gasten van binnen en buiten Crystalic elkaar hier rondom de gezellige tafels. Of we sluiten hier sfeervol de week af tijdens een van de vele vrijdagmiddagborrels!

Website koffie & lunch

Kids First Kinderopvang It Sinnebern

Naast de lunchroom vind je kinderdagopvang ‘It Sinnebern’. Zij zorgen overdag graag voor jouw kinderen van 0-4 jaar en zijn perfect gelegen voor wijkbewoners, dorpsbewoners en werkende ouders aan de westkant van de stad.

Website It Sinnebern

Professionele Trainingsstudio

In de vroege uurtjes krachttrainingen doen of na werktijd even stoom afblazen? Dat kan, want we hebben zelfs een trainingsstudio in Crystalic! Gelukkig hebben we ook douches in het pand, zodat jij na de tijd weer fit én fris verder kunt met je dag.

Bezoek de website


Ken je al onze faciliteiten al?

Dit regelen we voor je:

 • Persoonlijk ontvangst bij de receptie

  We ontvangen jou en je gasten en zorgen ervoor dat jullie de weg weten te vinden binnen ons gebouw.

 • Binnen-buitenklimaat

  Terwijl het buiten waait en regent, kun jij – onder ons glazen dak – toch in de frisse buitenlucht wandelen, sporten of een balletje gooien op de jeu de boules baan.

 • Crystalic Lounge

  Heb je pauze? Zin in een bakje koffie? Of wil je gewoon even relaxen? Onze lounge op de begane grond is een ontmoetingsplek voor iedereen.

 • Elektrisch opladen van auto of fiets

  Heb je een elektrische auto of fiets? Geen probleem. Opladen doe je bij een van onze oplaadpalen.

 • Toiletten en douches

  In ons gebouw is er altijd een (invalide)toilet bij jou in de buurt. Ook kan je gebruik maken van onze douches.

 • Gratis parkeren

  Met ruim 240 parkeerplaatsen is er altijd plek voor je auto. Er zijn ook speciale invalide en bezoekersplekken.

 • Toegankelijkheid

  Crystalic is voor iedereen bereikbaar en rolstoelvriendelijk.

 • Vergaderruimtes & dagkantoren

  We hebben diverse vergaderruimtes voor 1 t/m 250 personen. Ook hebben wij volledig gemeubileerde dagkantoren, inclusief koffie & thee. Deze zijn per uur bij ons te huren.

 • Kinderdagverblijf

  Je bent geen extra reistijd kwijt voor het halen en brengen van de kinderen, want Crystalic heeft ook kinderopvang in huis.

 • koffie & lunch

  Geniet van een lekkere koffie, lunch of een gezellige borrel in onze sfeervolle lunchroom.

 • Netwerkbijeenkomsten

  Voor onze huurders organiseren wij met enige regelmaat netwerkbijeenkomsten en lunches. Zo verbreed je op een makkelijke en natuurlijke manier je netwerk.