Bedrijfsruimte Leeuwarden

Zoek je een bedrijfsruimte in Leeuwarden?

Dan heb je die nu gevonden. In Leeuwarden staat Crystalic, het gebouw met de kenmerkende vorm, een pareltje aan de Leeuwarder skyline, direct aan één van de grootste invalswegen van de Friese hoofdstad. En Crystalic barst van de bedrijfsruimten. Groot, klein, voor een lange periode of voor maar één dag: welke bedrijfsruimte in Leeuwarden je ook zoekt, je vindt het in Crystalic!

Bedrijfsruimte met een grote plus

En deze bedrijfsruimten in Leeuwarden zijn niet alleen flexibel, maar ook nog eens voorzien van allerlei faciliteiten. Of je nu een bedrijfsruimte van 23 vierkante meter huurt, van 100 of 500: je mag (tegen betaling) altijd gebruik maken van de faciliteiten van Crystalic. En dat zijn er nogal wat! We hebben een gezellige lunchroom, kinderopvang, trainingsstudio, parkeerplekken, oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen, een receptie, netwerkbijeenkomsten en nog veel meer. Dat alles kan van jou zijn als je een bedrijfsruimte huurt bij Crystalic in Leeuwarden.

Bedrijfsruimte in Leeuwarden ook per dag of per uur te huur

Nog een voordeel van deze bedrijfsruimte in Leeuwarden: heb je bijna het hele jaar lang genoeg aan een kantoor van 25 vierkante meter, maar zijn er een paar momenten waarop je een grotere ruimte nodig hebt? Of een extra kamer? Geen probleem, want bij Crystalic vind je ook vergaderruimtes. Of je nu iets zoekt voor een select gezelschap van vier personen of ruimte nodig hebt voor 250 mensen: je betaalt gewoon per uur. Wel zo overzichtelijk én voordelig natuurlijk. Bovendien krijg je als vaste klant korting op de huurprijs.

De bedrijfsruimte in Leeuwarden zoals jij ‘m wilt

Er is dus van alles mogelijk in Crystalic. Huur je een bedrijfsruimte in Crystalic, dan kies je zelf het opleveringsniveau. Wil je een volledig gestoffeerde bedrijfsruimte? Die hebben we! Wil je de vloerbedekking in de kleuren van je bedrijf? Ook dat regelen we voor je. En wil je gebruik maken van een centrale koffiecorner? Behoefte aan een wachtruimte? Je deelt je bedrijfsruimte in Leeuwarden in zoals jij wilt.

Bekijk direct het aanbod >