Bedrijfsverzamelgebouw Leeuwarden

Een kinderopvang, lunchroom, trainingsstudio, kantoren en bedrijven: er zijn maar weinig bedrijfsverzamelgebouwen in Leeuwarden zo divers als Crystalic. En in één van de grootste bedrijfsverzamelgebouwen in Leeuwarden is er ook plek voor jou. Voor een uur, een dag, een jaar of tien jaar: vind nu je plek in Crystalic!

De voordelen van werken in een bedrijfsverzamelgebouw in Leeuwarden

Dit bedrijfsverzamelgebouw in Leeuwarden biedt heel veel voordelen. Kruisbestuiving bijvoorbeeld! In Crystalic vind je allerlei bedrijven, de medewerkers treffen elkaar in de lunchroom of bij één van de vele koffiecorners. Daar verrijken ze elkaar met ideeën en oplossingen. Waar de één een probleem ziet, weet de andere vanuit zijn vakgebied of expertise vaak een verrassende oplossing.

Tijd besparen in het Leeuwarder bedrijfsverzamelgebouw

Maar het Leeuwarder bedrijfsverzamelgebouw biedt meer voordelen. Doordat er bijvoorbeeld een kinderopvang in Crystalic zit, bespaar je ’s ochtends en ’s middags in de spits tijd met heen en weer rijden van kinderopvang naar werk. Bij Crystalic zit alles mooi onder één dak. En wel eens overwogen om voor, tijdens of na het werk te sporten? Bedrijfsverzamelgebouw Crystalic in Leeuwarden maakt het extra makkelijk, want ook de trainingsstudio zit onder ons dak. Net als douches trouwens.

Crystalic: hét bedrijfsverzamelgebouw in Leeuwarden

En hét bedrijfsverzamelgebouw van Leeuwarden biedt nog meer voordeel: een klein bedrijf heeft vaak geen ruimte voor een receptionist. Bij Crystalic heb je die wel. Een professionele receptionist die jouw bezoek ontvangt en doorverwijst naar jouw kantoorruimte. Ook krijg je direct toegang tot een groot netwerk. Voor alle gebruikers van bedrijfsverzamelgebouw Crystalic in Leeuwarden organiseren we namelijk regelmatig netwerkbijeenkomsten en lunches. Leuk en leerzaam tegelijk.