Evenementenlocatie Leeuwarden

Ben je voor een event in Leeuwarden nog op zoek naar een locatie? Crystalic is dé evenementenlocatie van Leeuwarden. Goed bereikbaar, met voldoende gratis parkeerplekken voor de deur, mogelijkheden voor catering en geschikt voor kleine én grote groepen.

Evenementenlocatie op goed bereikbare plek in Leeuwarden

Crystalic is de evenementenlocatie in Leeuwarden die alles in huis heeft. Je bezoekers staan niet eindeloos in de file én hoeven niet te zoeken, ze kunnen voor de deur parkeren, onze receptionist doet de ontvangst, de catering verzorgt onze lunchroom graag en je vindt bij Crystalic meerdere zalen en ruimtes onder één dak. Handig als je een plenair deel hebt, maar ook in groepjes uiteen wilt.

Beamers, handsets, flipovers: wat heb je nodig?

Allerlei audiovisuele middelen zijn voorhanden om jouw event top te maken. Crystalic heeft alles in huis om jouw programma soepel te laten verlopen. En in de pauzes, vooraf of na afloop hebben we goede koffie, heerlijke catering én een binnenbuitenruimte. In Crystalic kun je bijvoorbeeld een ontspannen potje jeu des boules doen, gewoon onder dak. Dus ook als het buiten guur is, kun je binnen een ommetje maken of een balletje gooien.

Locatie voor beurs, congres of event in Leeuwarden

Of je nu een beurs, een congres of ander event organiseert, Crystalic is de evenementenlocatie in Leeuwarden voor events van tien tot wel 250 personen. Vraag snel naar de mogelijkheden en ontdek of er nog ruimte is in de evenementenkalender.