Heisessie Leeuwarden

Voor de hei hoef je echt niet naar Drenthe. Wist je dat je een heisessie ook prima in Leeuwarden kunt organiseren? Crystalic heeft er alle ruimte, mogelijkheden en faciliteiten voor. We zetten ze even voor je op een rijtje.

Heisessie in Leeuwarden voor 4 tot 250 personen

Wij snappen wat er nodig is om een heisessie te laten slagen. Natuurlijk: inhoud, een frisse blik, goede gesprekken en discussies, maar ook een goede locatie. Even weg uit de eigen werkomgeving doet soms wonderen. Kom voor een heisessie bijvoorbeeld eens naar Leeuwarden. We hebben prachtige vergaderruimtes voor 4 tot 250 personen. We bieden koffie en catering én, misschien nog wel het allerbelangrijkst: ruimte.

De voordelen van Crystalic als locatie voor een heisessie in Friesland

Ruimte om tussendoor even het hoofd leeg te maken, bijvoorbeeld tijdens een potje jeu des boules. Of ruimte om even op krachten te komen in onze fijne lunchroom. Of kom tot nieuwe inzichten tijdens een wandelingetje door onze buitenruimte die tóch overdekt is. Of huur meerdere ruimtes zodat je ook in kleinere groepjes uiteen kunt. Dat biedt Crystalic voor heisessies in Leeuwarden.

De faciliteiten van Crystalic

Heb je behoefte aan flipovers, een beamer of andere apparatuur? Geef het door bij je reservering en wij zorgen dat het klaar staat. Bij binnenkomst wacht onze receptionist jou en je collega’s op en verwijst jullie naar de gereserveerde ruimte. Daar staat de koffie op jullie te wachten en kan de heisessie in Leeuwarden maar beginnen.