Ontdek Virtueel kantoor

Bekijk alle kantoren

Bedrijf aan huis maar wel de voordelen van een vast kantoor?
Denk eens na over een virtueel kantoor.

🌟 Een professioneel imago: zet het adres van Crystalic op uw visitekaartje en website. Als klanten uw bedrijfsnaam intypen op Google zien ze vaak uw huisadres en komt minder professioneel over.
📬 Postverwerking: wij regelen veilige ontvangst van uw post én pakketten! Hierdoor ben je altijd verzekerd van ontvangst van belangrijkste poststukken. Dagelijks kunt u deze tussen 9.00 en 17.00 uur bij ons afhalen.
🤝 Vergaderruimtes: bij ons virtueel kantoor-abonnement krijgt u exclusief korting op flexwerkplekken, vergaderruimtes en privé kantoren. Kortom u kunt uw klanten ook écht uitnodigen op uw vestigingsadres.
💰 Kostenbesparing: Een virtueel kantoor is aanzienlijk goedkoper dan het huren van een fysieke kantoorruimte. U bespaart op huur, nutsvoorzieningen, onderhoud en andere operationele kosten die gepaard gaan met een traditioneel kantoor.
🌱 Duurzaamheid: Door gebruik te maken van een virtueel kantoor in plaats van een fysieke locatie, vermindert u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. Minder woon-werkverkeer en energieverbruik leiden tot een duurzamere onderneming.
🔐 Veiligheid en privacy: Een virtueel kantoor biedt bescherming voor uw persoonlijke gegevens en privacy. Uw thuisadres blijft privé, en u loopt minder risico op ongewenste bezoekers of zakelijke inbraak.
👩‍💼 Netwerkmogelijkheden: Als huurder van een virtueel kantoor wordt u ook uitgenodigd voor onze netwerkbijeenkomsten. Dit geeft u de kans om waardevolle connecties te leggen met andere professionals uit de regio en uw netwerk uit te breiden.
📞 Optioneel diverse telefoondiensten: we bieden een lokaal (058) telefoonnummer met professionele functies zoals doorschakeling, leuke wachtmuziek en zorgen dat uw klant altijd te woord wordt gestaan als u even niet beschikbaar bent. Afhankelijk van uw wensen en onze mogelijkheden, is dit pakket uitsluitend op aanvraag en tegen meerprijs beschikbaar. Neem contact op voor meer info.

Deze pagina wordt nog verder aangevuld met prijs-informatie per dienstverlening. De tarieven starten vanaf € 50,00 per maand exclusief btw. De contractduur is minimaal 1 jaar.

€ 50

Incl. service/energiekosten en excl. BTW
  • 1 m2
  • Kale oplevering
  • Begane grond
  • noord/zuidzijde
Informatie aanvragen


Boek deze ruimte

Wil je meer weten over Virtueel kantoor ?

Vraag voor dit kantoor een offerte aan

    Fijn dat je interesse hebt om een kantoor bij ons te huren!
    Vul onderstaande gegevens in en we gaan voor je aan de slag.