Kantoorruimte Friesland

In het hart van Friesland vind je prachtige, veelzijdige kantoorruimte: Crystalic. Dit bedrijfsverzamelgebouw in Leeuwarden is ruim opgezet en biedt naast veel kantoorruimte ook andere handige faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan kinderopvang, een lunchroom, vergaderzalen, sportfaciliteiten en nog veel meer.

Kantoorruimte in Friesland gezocht?

Dus zoek je kantoorruimte in Friesland, zoek dan niet verder. Crystalic biedt alles wat je zoekt onder één dak. Er zijn grote kantoorruimtes tot maar liefst 500 vierkante meter, maar heb je weinig ruimte nodig, dan hebben we ook kantoorruimte van 23 vierkante meter. Je huurt per jaar, per dag of zelfs per uur: net wat jij wilt.

Kantoorruimte centraal in Friesland

Deze kantoorruimte in Friesland is centraal gelegen in de provincie. Leeuwarden is ideaal als je regelmatig relaties uit andere delen van Friesland ontvangt. En Crystalic is dan ook nog eens gelegen op een goed bereikbare plek. Vanaf de afslag Leeuwarden-Noord op de Haak rijd je zo langs Crystalic. Voor de deur vind je bovendien genoeg gratis parkeerruimte, dat maakt Crystalic tot de meest ideale kantoorruimte van Friesland.

Welke kantoorruimte kies jij?

De kantoorruimtes in Crystalic zijn van alle gemakken voorzien. Je huurt het gestoffeerd, gemeubileerd, zonder afwerking of met afwerking op maat. Als huurder van deze kantoorruimte in Friesland kun je niet alleen kiezen uit afwerkniveau, maar ook uit oppervlakte, en uit kantoorruimte met of zonder wachtruimte en koffiecorner. En heb je tijdelijk meer ruimte nodig? Crystalic biedt ook vergaderruimtes voor kleine en grote groepen en kantoorruimtes die je een dag of een uur kunt huren.

Bekijk de mogelijkheden >