Vergaderlocatie Leeuwarden

Soms is vergaderen in eigen huis niet mogelijk of niet handig. Je collega’s komen uit het hele land of de hele provincie, de vergaderruimte binnen je bedrijf is al in gebruik of net niet groot genoeg, dan is het slim om een vergaderlocatie te huren in Leeuwarden.

Veelzijdige vergaderlocatie in Leeuwarden

Crystalic biedt veelzijdige vergaderlocaties in Leeuwarden. We hebben vergaderruimtes voor groepen van 3 tot 12 personen. Stuk voor stuk zijn ze sfeervol ingericht, de koeling of verwarming kun je zelf per ruimte regelen en wij zetten desgewenst een geluidsinstallatie of beamer voor je klaar. En wil je je collega’s een lunch aanbieden? We brengen het naar je toe, of kom een hapje eten in onze gezellige lunchroom.

De voordelen van deze vergaderlocatie in Leeuwarden

De voordelen van deze vergaderlocatie in Leeuwarden: een professionele uitstraling met een receptionist voor de ontvangst en doorverwijzing van je collega’s, 240 gratis parkeerplekken voor de deur (inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s), goed en snel bereikbaar vanaf de Haak om Leeuwarden (afslag Leeuwarden-Noord) en volledig rolstoelvriendelijk.

Alle faciliteiten én alle ruimte

Dus zoek je een vergaderruimte in Leeuwarden? Kom naar Crystalic! We hebben alle faciliteiten en alle ruimte. Of je nu een vergaderlocatie zoekt voor 3 personen, voor 12 of voor een hele grote groep van wel 250 personen: wij hebben er de ruimte voor. Ontdek het zelf, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.